This beautiful moment

Valborg idag så är ledig imorn. Gött!!! Namen ska till thezz med Jenni o Jessi idag, vi ska äta taco!! Noom noom noom! Aja, o imorn så blire att åka till stan. Toppen!

O just det, har glömt o berätta att jag, Jenni, Jessi, thezz o Bella ska göra ett arbete på musik där vi ska sjunga radioactiv! Kommer ju lungt få A+ med min ljuva stämma (eller F-) ! Om ni ville veta det! Hare gött!

Älskar fina o seriösa bilder!!! :D

Helt slut i huvet

Är seriöst helt slut i huvet, flummigt värre.
På so lektionen såg vi en film o då frös jag o va massa trött men sen efter så pratade vi om någe o utan att jag tänker på det så somnade jag. Vakna av att lärarn fråga om jag måste bra. Hehe.

Sen slapp vi matte lektionen så då cyklade jag hem o blev lite pigg, trodde jag!

Men är jag flummig eller. pappa kommer hem o undrar vart jag hängt jackan . O ja bara va? Då har jag hängt den i nyckelstället....

Bake a cake

Har faktiskt inte gjort något annat än att sova o baka idag!
 Vaknade typ tolv, åkte på moppen o lämnade mat åt mamma sen åkte jag hem o bakde tårta! Den sa att den blev god men jag tycker den ser förjävlig ut! Var en typ vanlig tårtbotten fast med vaniljsmak o sen en kladdkakebotten o emellan hade jag chokladbollsfyllning och glasscream o så glasscream upppå o florsocker! :D

Helt orelaterad bild från föra sommarn