Häng me i svängarna

Halloj, lite dålig uppdate...
Jao, men har inte hänt så mycket sen sist men kan ju berätta iallafall...
Var ju på "öppet hus" på kunskaps, eller bi åt potatisgratäng med vare nu va för kött och lyssnade på några som berättade om vad man gjorde på skolan förutom att studera.
Sen förutom det har jag mest pluggat och druckit smoothie! Blivit ganska beroende av smoothie, eller ja mixade frukter. Typ banan och jordgubba, banan o hallon, banan o blåbär eller ja någe. Hehe, grymt gott iallafall!Men aja, har pluggat lite No (genetik) som hag hade prov på idag, tror det gick helt ok iallafall. Fast våran lärare ä ju jävligt knas! Lär oss fel grejor o säger att hon har rätt o att boken är fel. Men ja,ja.
Var på Cross Nature igår, har hälsat på moster o (säger man morbror eller mosters man?). Vi fikade, jah hade bakta äpplepaj!
Just det föra veckan hade vi gymnastik på gympan o måste säga att jag älskart! Är inte bra på det men är så sjukt kuligt! Vill verkligen börja i artistisk gymnasik, står på kö plats 9:o för att komma in.. Menjust ja, då gjorde vi en grej på en stång man skulle typ trycka ihop benen o massa, haha fick värdens blåmärke efter det...
Syns inte så bra på bilden men gör ont som satan.heheh.
 
 
 
 
 Kom ihåg mig?