Skolan rullar på

Jao, som rubriken säger "skolan rullar på" så har egentlige inte mycket att säga förutom att jag går i skola nu, vaknar, gör mej iordning, cyklar o möter michelle, åker buss till stan med folk, kommer in i skola, försöker fatta schemat, hitta salar och prata med folk, tar bussen hem, äter kvällsmat, sover! Så bloggandet kommer troligtvist bli väldigt seg nu! 
 
Men kan berätta en rolig ssak! Jag har stått i kö för att börja på gymnastik i 1 år nu och äntligen kommit med!! Jag är sämst på det o kan typ inget men kommer la lära mej! o det börjar på lördag! :D Vilket gör att jag måste försöka ge bort min plats i släktens springlag till kraftloppet som är samtidigt! så heeejjjs
 
 

Överlevde första dagarna

Som rubriken säger! Överlevde båda första skoldagarna! Klassen eller såkallad basgruppen verkar det vara många Goa människor i! O känner mej faktiskt ganska stolt o grymt lättad att jag har suttit med folk vid maten och pratade med massa folk även fast jag inte känner något så det är ganska kuligt!
Men jao, deta var ju bara börjar dagar på måndag börjar det seriösa!

O sen hade jag det jätte gött med folk på rix fm igår! Hahah, vi fikade två gånger o åt mat uppe på det med! Kände mig redigt nyttig igår. Jätte stor dubbelchoklad cupcake, massa god kladdkaka, smoothie, lakritsgodis de delade ut, en stor kopp varm chokla med grädde och en delicatoboll! Men sen åt vi faktiskt sallad också! Hahah, men det ä så mysigt att sitta inne på ett fik och bara prata!
Namen va faktiskt lite nyttigare idag åt vaniljkvarg o grejer. Det ä redigt gött btw! :D

Wääää

Wääääää, imorn börjar skola igen! Känns inte som lovet är slut o jag vill inte att det ska va slut!
Det är så konstigt, vanligt vist brukar jag bli uppstressad över att skolan ska börja. Brukar "förbereda" mig på att gå upp tidigt och göra iordning allt för att börja långt innan. Men nu har jag verkligen skitit i allt! Jag ska börja på gymnasiet, ett gymnasie där jag inte känner någon. Det är dagen innan och jag har inte ens kollat vilken buss jag ska åka! Så resten av kvällen blir att duscha, fylla i lite viktiga papper, lägga framkläder, kolla buss och "packa" med mer!

Jag har gjort massa saker denna sommar men ändå nu på slutet känns det som om man har missat massa !
Men gör inget att skolan börjar, det kommer säkert blir SUPÖR!

Lära känna en ny klass men samtidigt ha kvar de goa föra klassen! Som hade det jätte gött hos systrarna j med thez, Alida, lina och Bella igår!

Och hoppas det blir en bra första dag imorn! Men om det inte blir det gör det Inge för ska äta massa gött o gå på rix fm sen med gött folk på kvällen! Så hur som blir det en bra morgon dag!