To fail or not to fail with gingerbread houses

Hade en helt grym dag idag med Sofia, Elin och Melina! Vi (försökte) gjorde pepparkakshus, det tog sju timmar o de såg ut som...... Namen helt ärligt så blev de bättre än förväntat de var ju riktigt finna för att vara gjorda av totala amatörer och vi gjorde ju från början helt själva skar ut bitar osv. Ganska stolt! Namen sen dansade vi macarena o var ganska random. Hade grymt kuligt iallafall! Trodde verkligen inte jag skulle lära känna så här gött folk, så här bra på gymnasiet. Men jao, hade la tur!
 
De vackra resultaten! 
 
 
 

The year of my life

O MY GASHHHHH! Namen ä lite sen med o skriva detta men massa glad! Ville ju gå på Bring me the horizon o Pierce the veil när de var i Sverige den 5 december eftersom me love ptv o me like bmth, men det hände ju aldrig.... Så har ju vart redigt sur över det! MEN! Nu har bråvalla släppt några av banden som ska va på festivalen o gissa vilka som kommer?! JO, Bring Me The Horizon! Men ej ptv....... Dock kommer Of mice and men! O vem vet de kanske blir så sen att de läggs ut att pierce the veil ska komma, kan ju alltid hoppas.... Men jao, måste gå då! Ä super excited!
 
Tror verkligen 2014 kommer bli mitt livs år! Alltså inte bara sådär som man säger utan jag verkligen tror det! Kommer börja året med att fira nyår med awesome friendos, jag kommer fortsätta med gymnastiken, några veckor efter skolan börjar ska jag till kläppen, strax där efter är det lov, o en vecka ska alla naturare på kunskap till KNC (stockholm) för att ha naturvetenska kick of, det kommer flertal lov, kanske ska till romme en dag i januari, tänker göra massa svenska saker o va med mina amigas så mkt som möjligt för sen på sommarn åker jag till usa, o då kommer sofia o jag ha ajö partey på sommarn, jag kommer få veta min värdfamilj o vart jag ska bo, kommer åka på träff med andra som ska åka, massa bra filmer kommer på bio, som vanligt en vecka till skärgården o säkert massa mer!!

Tänker göra en såndär burk man lägger ned en lapp i varje gång någe bra händer (typ får en komplimang, man gör någon annan glad, man åker på en resa, man får någe, man lyckas med någe, man tar äntligen det där träningspasset, man hade grymt kuligt med friendosarna, osv alla små o stora saker) så man sen kan kolla i den när man tror att allt suger!
 
Oj, blev lite långt hehehehe.
 
Ej min bild, minns ej från var.

The vehicle that hated

2013! Året då jag började pendla till skolan och året då jag började bli hatad av bussar!
 
Okej, inte helt seriöst men tror verkligen Östergöta bussarna ogillar mig (eller så suger jag på att åka buss...). Har flertal gånger detta år, eller jao senaste månaden haft massa buss otur! Flertal bussar har kör förbi med både i ljus och mörker, jag har missat bussar, åkt förbi hållplatser och råkat åkta tillbacks till samma håll jag åkt från. Hur tusan ska jag klara och flyga till USA om jag inte ens kan ta mig till och från staden jag pluggar i?
Jao, det blir spännande o se hur jag fixar det! Men brukar ju alltid komma rätt i slutet så får hoppas jag gör det då med.
 
Helt orelevant bild på brodern min från i somras! Om någon har förslag på vad man kan köpa i julklapp till han SÅ KOMMENTERA!