Three days have past since last time

I söndags hjälpte hela familjen te med att "städa" upp lite i en av mormor o morfars hästhagar.
O igår körde familjen minigolf. Jag kom sist........
O idag har jag o Olivia vart i Linköping o gått i lite affärer. Ingen av oss köpte nåt. Hittade dock ett massa fint block men köpte det ej. O nu ska jag slappa, se serier o sen äta pulled pork! Hur gött som helst! Tänker lägga ut receptet sen även om ingen vill vetat! Så gött äre!

Trött hund på bilden

Helt orelevant rubrik

Igår efter stan drog vi epa till Alida o spelade någe Svensson spel. Kände mig ganska grym som vann! Vi a ju faktiskt jag, Jenni, Jessi, thezz, jossan, Alida och hennes bror. O så föra gången vi spelade va jag långt efter så tycker jag får skryta om att jag vann nu!


Aja, men idag har det vart en såndär träff med släkten igen. Vi har ju två lag till kraftloppet så vi brukar träffs o träna tillsammans o sen grilla efter. Så va redigt mysigt somvanligt! :)

Just det fick världens goaste cupcake idag med! Va typ gigantisk o dubbelchoklad, alltså både vit- och mjölkchoklad. Noom noom noom

Celsius för hela slanten

Har vart i stan med systrarna j och thezz. Haha, skulle ta bussen halv tre men den bara åkte förbi så vi fick vänta till klockan 3. Men vi åt på paus som vanligt, gick i affärer, hade det gött o så såg vi på "känn ingen sorg". Jag tycker den var lika bra andra gången! Kände oss ganska nyttiga med köpte såndär frukt man får plocka själv o betala för hekto att ha till bion! 
O sen så köpte thezz o jag tre celsius var för att smaka eftersom massa träningsfolk drickert! Det var faktiskt redigt gött! Men rekommenderar inte att dricka tre styckna på samma dag!! Hehe... Persika/mango va goast!
Just det köpte en jeansshorta o ett blåtlinne med! :)