Cross nature

Drog iväg med hela familjen på ett cross nature pass. Cross nature är typ att man springer och kör styrka ute i skogen. Vi körde med "naturkicken". Det var grymt kuligt kommer lungt följa med någon gång igen men haha, insåg att jag inte har någon kondis (sjukt jobbigt o springa i snö) och att jag inte har några armmuskler. Men det är bara ta upp springningen igen och kämpa på!

Sen så äre ju påsk, kändes skönt att ha tränat lite nu när man ska äta godis, fika och god påskmat!

Bara hem, köra lite stretching för o inte bli så stel, duscha och iväg till farmor o farfar och fira påsk med släkten på pappas sida! GLA PÅSK PÅ ER HA DET GÖTT!

Drar till med ett efterträning, håret står åt alla håll kort! :D

Sjukt soft

Först påsklovsdagen har varit grymt skön. Som tills jag vaknade. Åt frukost. Körde basket med min broder. Läste. Åtkvällsmat. Läste ytligare.
Vet inte riktigt hur många timmar jag läst idag men har nu läst klar första boken guldkompassen iallafall. O den va SJUKT BRA!!! Kan lugnt rekommendera den om man gillar fantasy böcker! Fatta nada på visa ställen men den va bra iallafall. ;)

Just det ä påsk imorn.
Påsk = godis
Godis = noom noom noom

Sorry för de dåliga kvalité bilderna.
Känner mig bara för söt ibland! :D

The host

Var i stan med Jessi idag! Vi har sätt på premiären av The host. Den var hyfsat bra, eller okej den var helt okej grymt bra! Hade total älskat filmen om det inte hade känts lite töntigt på visa ställen och om jag inte hade läst boken några gånger innan. Tycker ni borde se filmen iallafall, rekommenderarn!
Haha, sen var vi en timme tidiga till bion också. Vi stod där o undrade vafö de inte hade insläpp men hehe, va ju för att filmen inte började förens om en timme. Sen medans vi väntade stod vi utanför ett gym o åt godis.
Men iallafall, efter bion skyndade vi oss för att hinna med en buss som skulle gå. Vi han NÄSTAN. Vi kom när bussen åkte, vi vinkade och höll på men den stannade inte. surt. Men Jessis mamma hämtade oss. De va en goodie goodie dag!