what we have been waiting for has finally arrived

Hehe, nae men mina middagskläder landade i brevlådan idag! Allt satt toppen men jag kan fane mej inte gå i högklackat! Ä längre än pappa i de o går som om jag skulle gå på styltor eller va en halt pingvin eller någe! Måste öva som satan!

Bättre orienterare får man leta efter

Hade orientering idag EFTER skolan... Gick faktiskt hyfsat bra, gick med Erika, va ute o promenixade i typ två timmar! Hhaha, o va i helt fel ände av skogen men vi tog alla utom en! :D ganska gryma faktiskt! O får sovmorgon imorn så det ä göttttt!

Slutet närmar sig.

Trodde det skulle va lugnt i skolan sånhär mot slutet, nae då när det bara är någon vecka kvar börjar vi med ett matteprojekt, en no-fältrapport och ett so-arbete om valfritt krig och allt ska redovisas! Jaja, blir soft o va ledig sen i någon dag iallafall! Tills jag börjar sommarjobb..... Kommer jobba i typ 7 veckor men sen jäklar då blire sommarlov! :D

Just det äntligen har min middags klänning och skor skickats så slipper gå näck på skolavslutningsmiddagen! Det ä ju ganska gött!

Såg på match med lite folk igår, så inte hela blev kyligt så åkte hem! Kuligt iallafall! Sen på fredag blir klassresa o bo på vandrarhem o grejer!

Hopps klasströjorna kommer snart med! Seriöst allt går som på räls nu, livet ä ganska gött.
Wanna be hippie bild i repris....