Once again long time no see

Jag lever, ä lite seg med att blogga bara! ^^
Men iallafall tog andra hepatit A + B sprutan i tisdags, det gick la prima!
Namen ut över det hare bara varit massor av plugg. Hade panik ett tag! Men det gick prima, var en uppgift som skulle varit inne i onsdags men jag han ej klart så en kompis fick smitta in den innan lärarna skulle hämta uppgifterna från sitt skåp dagen där på. 

Har även fått en julkalender av farmor o farfar vi får varje år. Älskart, det gör att det känns mer som om det verkligen är julsnart! Förutom julgardinerna i huset och presentkalendern så känns det ej som julen eller vintern är påväg överhuvudtaget! Hatar kyla men det är okej om det ä med snö, men nejdå här kommer det ingen snö!

Helt orelevant! Men höll på o avlida idag, va med mamma o handla i stan! O gissa vad som fanns?! Ben&jerry för 19kr! Det är ju ett mirakel! Dock vare bara Apple pie o så har ju jag o mamma förbud mot godis, snacks och liknande onyttigheter. Men bara fram tills jullovet för jädrar då skarre ätas!

Har hänt lite fler roliga saker senaste tiden så kommer lägga upp inlägg på de datum de hände fast nu i efterhand eftersom jag använder bloggen för att minnas också.

 

The odds are never in our favor

 
OMG! Har äntligen varit och sätt Hunger games: catching fire! Kan säga att den var helt underbar, grät en hel del! De hade självklart missat vissa saker jag skulle vilja haft med från boken, men va tusan filmen var helt underbar iallafall! :D Såg den idag, men skulle egentligen sätt den i fredags men blev inget för allt blev bara kaos! 
 
Hahah, skulle ju sätt den i fredags som sagt men bokade inte biljetter för det gick ej reservera så vi tänkte köpa i stan, men när jag kom in fanns det inga platser brevid varandra kvar så vi tänkte sitta typ ovan och under varandra men de ända som fanns på rad så såldes just innan jag han in. 
 
Så kvällen slutade på Jessis elev hem tillsammans med några om hennes friendos där ifrån men det var massa kuligt så det gjorde inge! :D
 
 
 

Äntligen, fixat och klárt

Blev klar med de internationella handlingarna måndags"natt". Va massa med saker som skulle fyllas i och skickas. Typ läkar o tandläkar intygen, lärar intyg, "natural parents" letter, massa frågor om en själv, personliga uppgifter, familje uppgifter och mitt "host family letter" m.m. Hahaha asså allt detta skulle vara inne senast igår alltså helst i måndags. O jag hade typ inte fixat med någe förutom att skriva mitt personliga brev på datan som skulle handskrivnas så mamma o jag satt upp till typ 12.00 eller 01.00 o gjorde klart allt och jag ä så sjukt missnöjd med massa. Mitt personliga brev blev katastrof och alla bilder på mig med familj o vänner blev knasiga. Haha, brevet hade jag skrivit om flera gånger o var äntligen nöjd med det. Då var det två sidor dataskrivet, tror ni inte jag i måndags upptäcker att brevet helst ska va runt 1 sida.... Så jag bara skyndar o improvisation skriver för hand. Så vet ej änns vad jag skrivit o man ser typ inte min handstil så hoppas verkligen nån värdfamilj överhuvudtaget vill ta emot mig! O bilderna är ju nästan mer katastrofala, viste ej vilka jag skulle ta så tog bara några random o vist det ä helt ok bilder o så men jag ser ju ganska knass ut. Så jao, om det ä någon som vill ha en knassig människa...... Här är jag!
 
Bildbris, skumma bilder från halloween. Den till höger är ett failat försök till mental sjukhus pacient sminkning. Blev ej det jag klädde ut mig till. Ville va Beetle Juice men blev ej det... Så venne vad jag va...... Ha det gött! :)