ASDFGHJKL!!!!!!!!!!!

Det här har varit en underbar dag!!! Jag har hunnit med en hel del i skolan, köpt presenter till Olivia som fyller år imorn, hämtat mina Dr. martens och fått ett samtal från YFU!
 
Asså omg, under work shopen (eget arbete) i skolan fick jag ett samtal.  Trodde seriöst det var en försäljare som ringt förut, så tänkte inte svara först, men tur att jag gjorde det!! DET VA YFU! ASDFGHJKL!! 

Jag har blivit godkänd och antagen eller vad man säger! Jag kan nu säga att jag SKA åka som utbytesstudent!!! Det ä så fucking awesome. Ni annar inte hur gärna och länge jag viljat detta!
 
Haha, jag är ingen sån person som fan girlar översaker och är allmänt tråkig och lite halvsur som person. Men efter deta samtal blev jag så sjukt glad! Typ sprang tillbacks till Sofia och Melina o skrek. Folk i matsalen glode ganska mycket......
 
Sen typ fangirlade jag massa, va som världen barnunge! Men har serri aldrig känt mig såhär lycklig, typ hade massa energi, världens jälla puls, fnittrade massa och kunde inte sluta och jag tjöt typ!! :D
 
 
 

åh grattis och vad kul!!! :D
Kom ihåg mig?