It has been to long!

Blir inte så mycket bloggande, är massa i skolan så glömmer bort bloggandet. Lämnade in två uppsattsupgifter igår, hade nationella i tisdags, har en fysikrapport till på fredag, måste läsa ut en engelska bok och sedan på måndag har jag nationella i spanska. Är rätt mycket nu men får tänka positivs, längta efter påsklovet och vänta på USA!
 
Händer inte så mycket nytt på USA fronten, pratar med världfamiljen och har talat med både värdsystern Tash och min Danska värdsyster nu. Upptäckte att Tash och jag har samma favoritserie, American horror story. Hur coolt är inte det, hahaha är ju sjukaste serien man kan hitta dock!
 
Förövrigt så är det bara att söka visum i maj! 
Och just det, skulle för inte så länge sedan träffat några andra utbytesstudenter i Stockholm men kunde inte. Missade ju föra gången med! Nästa gång ska jag verkligen inte missa vare sig jag kan eller inte! :)
 
Haha, föresten har ni sätt vad konstigt det blivit med min design?! Tänkte för några dagar sedan att "Åh, Linnea nu kan du ta en paus i pluggande och göra en helt ny design från grunden". Men det blev inte riktigt så, insåg att jag glömt det mesta om html koder så jag gav upp men ska fortsätta någon annan kväll. 
 
Som vanligt har jag brist på bilder så får bli någon gammal arkivbild. 
 
 
 
 
 
 
 

Sv: Jo men verkligen, glömmer man bort något så är det bara säga att man inte förstår engelska så bra haha! Jaa tror att om man är tydlig med hur man vill ha det (asså maten) så kommer väl dom anpassa sig lite, dvs inte typ friterad mat varje dag! ;)

Sv: Jo men känner lite desamma, eller att uttalet är kast så alla garvar...

hej! jag ska också iväg till USA, Kalifornien närmare bestämt, som utbytesstudent till hösten så tänkte höra om du ville göra ett länkbyte? :)

sv; toppen! ingen fara haha lägger till din länk nu :)
Kom ihåg mig?